Zsírfogó berendezések tisztítása

Üzemi konyhák, éttermek, húsfeldolgozók, illetve konzerv üzemek működése során kötelező a zsírleválasztó berendezés működtetése, ami segít elkerülni, hogy zsíros, olajos élelmiszerhulladékkal szennyezett víz kerüljön a csatornába. A szigorú környezet és vízvédelmi előírások miatt, valamint a dugulás és csatornabírság elkerülése érdekében ezen berendezések rendszeres tisztítása és karbantartása a terheléstől függő gyakorisággal kiemelten fontos. Amennyiben ez nem történik meg a berendezés hatásfoka rohamosan csökken, a beáramló szennyvizet nem képes megtisztítani, és az addig visszatartott tömény szennyeződés a csatornába kerülhet.

Modern gépparkunknak köszönhetően a nehezen megközelíthető (pl. pincébe telepített) berendezések, valamint automata, félautomata ürítésű berendezések tisztítását is el tudjuk végezni. Autónk speciális önfelszívó tartállyal rendelkezik, amely a tisztítóberendezésekben összegyűlt anyagot felszippantja. A kitermelt hulladékot érvényes gyűjtési és szállítási engedélyeink birtokában szállítjuk el, és hatósági engedéllyel rendelkező ártalmatlanító telephelyen helyezzük el.

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérjen ajánlatot és szakértőink hamarosan kapcsolatba lépnek Önnel.